Cellics is een compact, gespecialiseerd merk in voedingssupplementen dat zich toewijdt aan het maken van producten voor anti-aging en celgezondheid. Het paradepaard is een anti-aging formule in poedervorm: de cell elixer, winnaar beauty product of the year 2018.

Cell Elixer

Dit topproduct omvat alles voor huidverjonging, vitaliteit en gezondheid! Cell Elixer is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid.

✓ Collageen

6 gram viscollageen zorgt ervoor dat jouw huid bouwstoffen heeft om collageen te kunnen maken en de mogelijkheid heeft om te verjongen. Ceramiden zorgen voor een optimale bescherming van de huid, een sterke barrière en een vochtrijke huid. Hyaluronzuur houdt je vochtbalans in je huid op peil. De hoge vitamine C1000 ondersteunt de collageen aanmaak. Om cellulite aan te pakken heb je sterk bindweefsel nodig. Het Cell Elixer helpt jou hierbij.

✓ Stevig bindweefsel voor een stevige huid

MSM, Glucosamine, Chondroïtine versterken het bindweefsel, spieren, gewrichten en het kraakbeen. Snellere genezing van wonden en blessures door de bouwstoffen in het Cell Elixer.

Heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten.

✓ Immuunboost

Een ware pep voor je immuunsysteem. L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem.

✓ Antioxidanten

Hoogwaardige antioxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering. Ze beschermen tegen de zon.

✓ Bouwstoffen

Het Cell Elixer is ideaal in te zetten bij darmklachten.

Cell Omega

Hiermee zet je een belangrijke stap op weg naar een glanzende huid en gezonde vitale cellen! De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis. Deze visolie ondersteunt je hart en bloedvaten, en draagt zorg voor een soepele huid. De omega-3 vetzuren in Cell Omega ondersteunen een goede werking van je hormoonhuishouding, zorgen voor een betere concentratie, meer focus en een beter geheugen. Voor algemeen gebruik neem je 2x per dag één Cell Omega softgel in.

Wil je daarnaast specifiek werken aan je vetverbranding, het verlagen van je ontstekingsreacties of aan je hersenen? Volg dan één van onderstaande 
adviezen:

✓ Vetverbranding

Tevens verhoogt Cell Omega de vetverbranding.
Neem dan bij elke maaltijd, 3x per dag, één Cell Omega softgel bij de maaltijd in.

✓ Hersenen

Neem ‘s avonds 2-3 softgels in bij het avondeten als je op de hersenen, geheugen, concentratie en focus wilt werken.

Cell First

Met Cell First van Cellics zet je een belangrijke stap naar gezonde cellen en meer vitaliteit en energie!

Cell First is een antioxidanten boost met heel veel extra’s:

✓ Cell First beschermt je cellen en je collageen.

✓ Cell First versterkt je immuunsysteem.

✓ Cell First werkt op een zachte manier ontgiftend door de toevoeging van spirulina en chlorofyl.

✓ Cell First ondersteunt je darmen.

✓ Cell First beschermt je tegen de zon.

Cell Pure

Met Cell Pure werk je van binnenuit aan een zuivere huid. Dit detox supplement remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Deze organen zorgen voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen uit jouw lichaam.

Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen acné. Daarnaast zorgt het mee voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht in de benen.