Venus Swan

Pijnloos en eenvoudig een strakke huid

De Venus Swan is een zeer geavanceerd systeem voor gezicht én lichaam voor niet-invasieve huidverstrakking, huidverjonging, rimpelvermindering en body contouring. De Venus Swan wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen. Door de Multi-Polaire RF technologie én de veiligheidsvoorzieningen is een behandeling met de Venus Swan uiterst comfortabel zonder herstelperiode en veilig voor alle huidtypes.

Icoone

icoone® biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. icoone® gaat een stap verder met de gepatenteerde ROBODERM® technologie.

icoone® werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

icoone® is geschikt om de volgende indicaties te behandelen: littekens, huidverslapping, rimpels en vermoeidheid.

Het benodigde aantal behandelingen varieert per individu en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling is er een direct resultaat zichtbaar.