Voor de huid therapeutische behandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

U kunt bij hen terecht voor definitief ontharen door middel van de Elos methode. Één van de nieuwste technieken op het gebied van ontharen, waardoor elke kleur en dikte van haar behandeld kan worden. Maar ook voor litteken-, pigment- en couperose behandelingen bent u bij hen op het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie? Klik dan hier voor de website van Cosmetique Totale met het uitgebreide aanbod.

Wil je graag online een afspraak inplannen? Klik dan hier.

Wij werken samen met huidtherapeut Femke, zij stelt zich graag even aan u voor:

Mijn naam is Femke, 23 jaar jong, afkomstig uit Limburg en werkzaam als huidtherapeut voor Cosmetique Totale. Na het afronden van de vier-jaar-durende opleiding Huidtherapie in Den Haag ben ik gelijk gaan werken bij Cosmetique Totale. Als huidtherapeut voer ik verschillende behandelingen uit. Dit zijn huid verbeterende behandelingen, maar ook medische behandelingen. Je kunt hierbij onder andere denken aan ontharen, het verminderen van couperose en pigment, acnebehandelingen en het behandelen van kalknagels. Bent u benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Schroom niet om contact op te nemen! Ik kijk graag samen met u tijdens een vrijblijvend intakegesprek naar de mogelijkheden, passend binnen uw wensen.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!
U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd.
Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Silence Totaal Cosmetique.

 

Vriendelijke groet,

Femke – Cosmetique Totale
Huidtherapeut lid NVH

AGB: 90114406
KP geregistreerd: 39107016188

 

Klik hierom een afspraak te maken.

Hieronder kunt u verder lezen over de mogelijkheden en worden de behandelingen verder uitgelegd:

Brochure Huidvernieuwing
Brochure Huidverjonging
Brochure Huidverstrakking
Brochure Ontharen