Voor de huid therapeutische behandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

U kunt bij hen terecht voor definitief ontharen door middel van de Elos methode. Één van de nieuwste technieken op het gebied van ontharen, waardoor elke kleur en dikte van haar behandeld kan worden. Maar ook voor litteken-, pigment- en couperose behandelingen bent u bij hen op het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie? Klik dan hier voor de website van Cosmetique Totale met het uitgebreide aanbod of neem contact met ons op voor het boeken van een afspraak.

Wij werken samen met huidtherapeut Sherilyn, zij stelt zich graag even aan u voor:

Mijn naam is Sherilyn en ik werk voor Cosmetique Totale als Huidtherapeut. Voor ik met de opleiding huidtherapie ben gestart, heb ik enkele jaren gewerkt als allround schoonheidsspecialiste. Ik wilde graag mijn liefde voor de huid verder ontwikkelen en heb mij in 4 jaar HBO studie mogen specialiseren in diverse behandelingen gericht op de huid. Zo kunt u bij mij terecht voor pigmentbehandelingen, couperose behandelingen, laser ontharen (voor dames én heren), het verwijderen van huid oneffenheden maar ook voor schimmelnagels, littekens en algehele huidverbetering. Tijdens de behandelingen doe ik er alles aan om u tevreden de deur uit te laten gaan. Bent u benieuwd of ik iets kan betekenen voor uw huid? Boek een gratis en vrijblijvend consult bij mij in, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!
U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd.
Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Silence Totaal Cosmetique.

Vriendelijke groet,

Sherilyn de Jonge – Cosmetique Totale
Huidtherapeut lid NVH
AGB Code: 90-108074

 

Klik hierom een afspraak te maken.

Hieronder kunt u verder lezen over de mogelijkheden en worden de behandelingen verder uitgelegd:

Brochure Huidvernieuwing
Brochure Huidverjonging
Brochure Huidverstrakking
Brochure Ontharen