Voor de huid therapeutische behandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

U kunt bij hen terecht voor definitief ontharen door middel van de Elos methode. Één van de nieuwste technieken op het gebied van ontharen, waardoor elke kleur en dikte van haar behandeld kan worden. Maar ook voor litteken-, pigment- en couperose behandelingen bent u bij hen op het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie? Klik dan hier voor de website van Cosmetique Totale met het uitgebreide aanbod of neem contact met ons op voor het boeken van een afspraak.

Wij werken samen met huidtherapeut Janneke Arts, zij stelt zich graag even aan u voor:

Mijn naam is Janneke Arts. Na mijn ervaring als allround schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik me gaan specialiseren op het gebied van de huid. Ik heb hiervoor een vierjarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om samen met u alle behandelingsmogelijkheden te bespreken. Dit kan tijdens een vrijblijvend consult. Als huidtherapeut behandel ik diverse huidproblematiek middels medische behandelmogelijkheden. U kunt bij mij terecht voor medische peelings voor o.a. pigmentvlekken, huidveroudering, acne/littekens of voor een opfrisser. Tevens kunt u bij mij terecht voor laserbehandelingen voor o.a. definitieve ontharing, schimmelnagels, couperose, pigment en huidverjonging/huidverbetering. Ik ben regelmatig aanwezig bij Silence in Reusel.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!
U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteit geregistreerd.
Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Silence Totaal Cosmetique.

Vriendelijke groet,

Janneke Arts – Cosmetique Totale
Huidtherapeut lid NVH
AGB Code: 90109084
Kwaliteit paramedisch: 39105523788

 

Hieronder kunt u verder lezen over de mogelijkheden en worden de behandelingen verder uitgelegd.

Brochure Huidvernieuwing
Brochure Huidverjonging
Brochure Huidverstrakking
Brochure Ontharen