Ik ben Marjan Aldenzee, injectable specialist.

Mijn medische opleiding tot physician assistant heb ik gevolgd in het Maxima Medisch Centrum. In 2012 ben ik een zelfstandig behandelcentrum begonnen en sinds 2014 ben ik verder gegroeid in de cosmetische branche. Injectables
en chirurgische cosmetische ingrepen zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven en deze voer ik met plezier uit.

Ijdelheid is een mooie eigenschap en een goede balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid is waar ik naar streef.

Een behandeling met injectables kan net dat beetje meer geven en u laten stralen. Ik luister graag naar uw wensen en geef u een persoonlijk advies. Door informatie over de verschillende behandelingen te geven komen we samen tot een behandelplan.
Het streven is een resultaat wat past bij uw uitstraling, leeftijd en wensen.

‘BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU, DECIDE TO BE YOURSELF’

Hiermee wil ik aangeven dat ieder voor zichzelf beslist op welk moment een cosmetische behandeling gewenst is, hoever je wilt gaan en met welke middelen. De mening van anderen wordt gerespecteerd maar mijn behandelingen zijn echt 100% voor jezelf.

Je kunt bij mij onder ander terecht voor:

Botox

Botox is de verkorte naam voor het middel botuline toxine type A. Botox wordt geïnjecteerd in de spier waardoor deze tijdelijk niet kan samentrekken doordat het signaal vanuit de hersenen naar de spier wordt geblokkeerd. De spier behoudt dus dezelfde functie, alleen pikt deze tijdelijke geen signalen meer op die de spier aansturen.

De botox wordt met een zeer dun naaldje geïnjecteerde in de gezichtsspier. Na 2 weken is het resultaat van de injectable optimaal en zal het behandelde gebied er vlakker uitzien. Het effect kan tot 4 maanden aanhouden. Botox is niet effectief tegen diepliggende rimpels, volumeverlies van de huid of huidverslapping.

Fillers

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van collageen en elastine in de huid. Een behandeling met een hyaluronzuur filler vult een rimpel of lijn op, dit zorgt voor huidverjonging. Met fillers kan ik ook stevigheid geven in de belangrijkste delen van het gelaat zoals de jukbeenderen, kaaklijn of kin. De hyaluronzuur filler wordt dan diep onder de huid ingebracht en hierdoor wordt volumeverlies opgevuld.

Het effect van een behandeling met een filler is direct zichtbaar, het eindresultaat na 2 a 3 weken. De filler is niet permanent en zal na ongeveer een jaar verdwijnen. Om het resultaat te behouden is het jaarlijks inplannen van een touch-up een pre.

Skinbooster & Skincare

Soms heeft een gezicht niet meer volume nodig maar vooral hydratatie en collageen stimulatie. Dan kunnen we behandelen met dunne hyaluronzuur welke op specifieke plekken onder de huid wordt geïnjecteerd. Het doel is huidversteviging en het vervagen van fijne lijntjes.  Deze behandeling wordt minimaal 2x uitgevoerd, met een tussenpose van 6 weken, om maximaal effect te bereiken.

Liftdraden

Een behandeling met liftdraden wordt toegepast bij de eerste voortekenen van huidverslapping, wanneer een totale facelift via een operatieve ingreep nog niet nodig of niet gewenst is.

Het aantal draden dat wordt ingebracht is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. De 100% resorbeerbare draden worden met behulp van een dunne geleidingsnaald onder de huid aangebracht. Ze vormen dan een stabiel netwerk, dat de huidstructuur in het behandelde gebied door de spanning op de draden duidelijk zichtbaar en heel natuurlijk strakker maakt en het weefsel weer in de oorspronkelijke positie brengt.

Injectable tarieven

  • Botox per zone €125,00
  • Hyaluronzuur filler per ml €350,00
  • Skinbooster per ml €150,00
  • Liftdraad per stuk €100,00

Leefregels en na behandeling & bijwerkingen botox

  • De eerste 4 uren na injectie niet buigen of bukken
  • Vermijdt extreme hitte of koude de eerste week na injectie
  • Masseer het behandelde gebied niet de eerste 2 dagen na injectie

Iedere medische behandeling heeft kans op bijwerkingen en/of complicaties. Na een injectie met botox kan er zwelling, blauwverkleuring of lichte hoofpijn ontstaan op de plek waar geprikt is. Zwangerschap of borstvoeding is een reden om geen botox behandeling te ondergaan.

Leefregels na behandeling & bijwerkingen fillers

  • Vermijdt extreme hitte of koude de eerste week na injectie
  • Masseer het behandelde gebied niet de eerste 2 weken
  • Eventuele blauwe plekken mogen de volgende dag gecamoufleerd worden met make-up.

Iedere medische behandeling heeft kans op bijwerkingen en/of complicaties. Na injectie van een filler kunnen er bloeduitstortingen of zwelling ontstaan welke gemiddeld een week zichtbaar zijn. Wanneer er roodheid, blaasjes, pijn, verminderd zicht of andere huidafwijkingen ontstaan in het behandelde gebied neem dan direct contact met me op.

BIG-nummer 99924110981