Voor een speciale gelegenheid wil je er uiteraard fantastisch uitzien. Een passende make-up is daarbij onmisbaar. Denk aan een bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid. We gebruiken de make-up van Maria Galland, die u ook bij ons kunt kopen. Dit is met name aan te raden voor de lip produkten. Doordat we een primer gebruiken blijft de overige make-up perfect zitten.

Wanneer u voor bruidsmake-up komt plannen we ook altijd een proefmake-up, zodat we uitgebreid kunnen kijken wat uw wensen zijn en de kleuren af kunnen stemmen. Dat zorgt voor een ontspannen moment op de grote dag.

Naast het opmaken verzorgen we ook make-up workshops. U kunt zich aanmelden voor 3 á 4 personen. Tijdens de workshop leren we hoe u het beste de make-up kan aanbrengen volgens de laatste trends en kijken we welke kleuren het beste bij u passen.

In het voorjaar en in het najaar komt er een nieuwe trendlook uit. Dan nodigen we een visagiste van Maria Galland uit. Zij geeft één op één adviezen. U kunt zicht via de mail of telefonisch hiervoor aanmelden.