Bij Silence Totaal Cosmetique bent u in de handen van zeer bekwame professionals.
Graag stellen wij ons even aan u voor!

Linda

Mijn naam is Linda, Ik woon samen met mijn man Remco naast de zaak in Reusel.

In 2009 is mijn droom om een eigen schoonheidssalon te starten uitgekomen. Daarvóór heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan bij andere salons.

Inmiddels is Silence uitgegroeid tot een instituut waar ik al mijn ervaring en passie voor het vak kan uitoefenen. Het mooiste aan het vak vind ik om aan huidverbetering te werken. Of het nu gaat om acne of anti-aging behandelingen, het geeft mij een goed gevoel als ik de persoon in mijn stoel kan helpen. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor ontspannings en pedicure behandelingen.

Ik werk graag met de merken Maria Galland, Nimue en PH Formula. Ook kunt u bij mij terecht voor de behandelingen met Venus Swan en Icoone.

Graag tot ziens bij Silence!

Iris

Mijn naam is Iris, opgegroeid in Hapert en woon samen met mijn man John en 2 kinderen in Veldhoven.

In 2003 heb ik de opleiding als schoonheidsspecialist afgerond en ben ik werkzaam geweest in verschillende schoonheidssalons.

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Silence.

Hier doe ik alle behandelingen behalve pedicure.

Ik ben gespecialiseerd in anti-aging behandelingen zoals de behandelingen van Hydropeptide, de Icoone, Venus swan en de peelings van Nimue/PH formula. Met deze behandelingen werken we echt aan huidverbetering en zal u snel resultaten boeken.

Ook voor de acne kunt u bij mij terecht, deze behandelingen worden vaak vergoedt door de zorgverzekeraar.

Voor (semi) permanente make-up bent u bij mij ook aan het juiste adres. De basisopleiding heb ik in 2009 afgerond en probeer ieder jaar 1 of meerdere master trainingen te volgen om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe technieken. Het leuke aan deze behandelingen vind ik dat je met de juiste technieken een heel mooi en natuurlijk resultaat kan behalen,

Hopelijk tot snel bij Silence!

 

Yvanna

Mijn naam is Yvanna en ik ben opgegroeid & woonachtig in Reusel.

In 2017 heb ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik begonnen aan mijn stage bij Silence.
Ondertussen studeerde ik verder voor de opleiding allround schoonheidsspecialiste, welke ik in 2018 heb behaald.

Hierna ben ik officieel in dienst getreden bij Silence.

Tijdens deze opleiding heb ik verschillende specialisaties gevolgd, waaronder: acne, visagie en bindweefselmassage.

In 2019 heb ik ook nog de opleiding pedicure behaald.

Je kunt bij mij terecht voor (bijna) alle behandelingen bij Silence. Ook voor behandelingen met de Cryolipolyse, Venus Swan en Icoone.

Het leukste aan het vak vind ik het contact met klanten en hen met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan. Ook vind ik de behandelingen waarbij je al snel mooie resultaten ziet erg leuk om te doen! Dit zijn voornamelijk de huid verbeterende behandelingen.

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze en behandelingen? Dan deel ik graag mijn passie en kennis met je! Graag tot ziens bij Silence.