Bij Silence Totaal Cosmetique bent u in de handen van zeer bekwame professionals.
Graag stellen wij ons even aan u voor!

Linda

Mijn naam is Linda, Ik woon samen met mijn man Remco naast de zaak in Reusel.

In 2009 is mijn droom om een eigen schoonheidssalon te starten uitgekomen. Daarvóór heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan bij andere salons.

Inmiddels is Silence uitgegroeid tot een instituut waar ik al mijn ervaring en passie voor het vak kan uitoefenen. Het mooiste aan het vak vind ik om aan huidverbetering te werken. Of het nu gaat om acne of anti-aging behandelingen, het geeft mij een goed gevoel als ik de persoon in mijn stoel kan helpen. Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor ontspannings en pedicure behandelingen.

Ik werk graag met de merken Maria Galland, Nimue en PH Formula. Ook kunt u bij mij terecht voor de behandelingen met Venus Swan en Icoone.

Graag tot ziens bij Silence!

Iris

Ik ben Iris, opgegroeid in Hapert en woon nu samen met mijn man John en 2 kids in Veldhoven.

In 2003 heb ik de opleiding als schoonheidsspecialist afgerond en ben ik werkzaam geweest in verschillende schoonheidssalons.

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Silence.

Hier doe ik alle behandelingen behalve pedicure.

Ik ben gespecialiseerd in anti-aging behandelingen zoals bindweefselmassage, Icoone, Venus swan en de peelings van Nimue/PH formula. Met deze behandelingen werken we echt aan huidverbetering en zie je snel resultaat.

Ook voor permanente make-up bent u bij mij aan het juiste adres. Deze opleiding heb ik in 2009 afgerond.

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met nieuwe wenkbrauwen of een mooie eyeliner.

Yvanna

Mijn naam is Yvanna en ik ben woonachtig in Reusel.

In 2017 heb ik mijn opleiding voor allround schoonheidsspecialiste afgerond. Daarbij heb ik de volgende specialisaties behaald: Acne, bindweefselmassage, shiatsumassage en wellnessbehandelingen. Daarna heb ik ook nog een diploma voor pedicure behaald. Bij Silence heb ik ook geleerd om met de Icoone en Venus Swan te werken.

Het leukste aan het vak vind ik het contact met klanten en hen met een tevreden gevoel de deur uit laten gaan. Ook vind ik de behandelingen waarbij je al snel mooie resultaten ziet erg leuk om te doen! Dit zijn voornamelijk de huid verbeterende behandelingen.

Ben je ondertussen al nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze en behandelingen? Dan deel ik graag mijn passie en kennis met je! Graag tot ziens bij Silence.