Elleebana Brow Henna
De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met normaal verven. Bij de normale wenkbrauwverf wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en dat zorgt ervoor dat de kleur de haren kan binnendringen.

Henna daarin tegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Elleebana’s Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

 

Heeft u PMU of getatoeëerde wenkbrauwen?

Indien u de Brow Henna treatment ondergaat op een wenkbrauw die al pigment bevat, kan de henna zich hechten aan dat pigment. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen worden benadrukt en de kleur er weer helder uit ziet. Dit kan erg positief uitvallen voor wenkbrauwen waarop het pigment begint te vervagen of lichter wordt.

Let op: dit is geen touch up behandeling voor PMU.
PMU dient tijdig bij gewerkt te worden. Indien de PMU te veel is vervaagd, kan dit niet met 1 behandeling opgefrist worden.

 

Hoelang blijft het resultaat?

De henna blijft tot maximaal 14 dagen op de huid. Hoe lang precies is van een aantal factoren afhankelijk. Op een vette huid verdwijnt de henna doorgaans sneller. Ook wanneer je de wenkbrauwen vaak wast, reinigingsproducten en/of crèmes gebruikt, vervaagt het ook sneller. Hormonen, medicijn gebruik, huidtype en de snelheid van huidvernieuwing hebben ook invloed op de duur van het resultaat. Daarnaast spelen de hoeveelheid wenkbrauw haren ook een rol: als je weinig haren hebt dan zal de henna ook sneller van de huid verdwijnen. Hoelang je er plezier van hebt verschilt dus echt per persoon. Henna blijft echter wel circa 6 weken op de wenkbrauw haren, veel langer dus dan bij normale wenkbrauw verf!

 

Wat is brow mapping ?

Brow mapping is een uitmeet techniek voor het creëren van gelijke wenkbrauwen. Door deze techniek te gebruiken kunnen we de ideale wenkbrauw vorm vinden die past bij de vorm van jouw gezicht.

 

Henna Brows 30 min € 25,00
Henna Brows met Brow mapping

(inclusief epileren of harsen van de wenkbrauwen)

60 min € 45,00