Maria Galland

Sinds Madame Galland meer dan 50 jaar geleden een revolutie teweegbracht in de wereld van de schoonheidsverzorging, bleef ze de ultieme ervaring in ultra-gepersonaliseerde huidverzorging verder definiëren.

Haar holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. Wereldwijd staat Maria Galland Paris synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten.

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling met producten van Maria Galland? Klik dan HIER voor meer informatie!

 

Klik HIER om naar onze webshop van Maria Galland te gaan!


LET OP:
Dit is een externe webshop! Hier kun je alleen de producten van Maria Galland bestellen.

 

 

HydroPeptide

HydroPeptide® is sinds 2004, de marktleider in anti-aging huidverzorging en gebruikt de kracht van epigenetica en peptiden om zo met de cellen in de huid te communiceren. Dit leidt tot gezondere en jongere cellen.  Door deze communicatie zetten de peptiden je huid direct aan het werk voor de vermindering van lijntjes en rimpels.

Daarnaast bevat HydroPeptide® bijvoorbeeld ook anti-oxidanten en hyaluronzuur. Deze ingrediënten zijn toegevoegd om je huid te beschermen, te hydrateren en huidverjonging te realiseren.

Een HydroPeptide® behandeling is niet alleen erg ontspannend, maar laat vooral direct zichtbare resultaten zien. Na slechts één behandeling ziet uw huid er mooier, jeugdiger, egaler, frisser en gladder uit! Zonder gebruik te maken van apparatuur of injecties, met blijvende verbetering én resultaat!

Met de luxueuze huidverzorgingsproducten voor thuis en professionele behandelingen van HydroPeptide® genereren we een gegarandeerd wauw-effect voor je huid!
Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling met producten van HydroPeptide? Klik dan HIER voor meer informatie!

HydroPeptide Coupon Codes (25% Discount) - Jan 2021

 

 

Klik HIER om naar onze webshop van HydroPeptide te gaan!

 

 

 

LET OP: Dit is een externe webshop! Hier kun je alleen de producten van HydroPeptide® bestellen.

 

 

Nimue

Nimue: Ervaar direct resultaat

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingredienten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals. Ervaar zelf direct resultaat met Nimue en maak vandaag nog een afspraak!

 

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling met producten van Nimue? Klik dan HIER voor meer informatie!

 

 

PH Formula

PH Formula: Expert in dermatologische skin resurfacing

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid.

PHformula is gebaseerd op innovatieve wetenschappelijke technologieën. De producten en behandelingen helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen gericht op alle huidtypes. We worden elke dag weer geïnspireerd door de positieve effecten die onze producten en behandelingen hebben op de huid.

Wat zijn skin resurfacing behandelingen?
PHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilveren van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling met producten van PHformula? Klik dan HIER voor meer informatie!

 

 

DR. K Dermal Health Care

Dr. K is een medisch-cosmeceutisch merk, dat als pionier in de wetenschap achter optimale gezondheid van de huid staat.

De intolerantie van de huid voor externe factoren (o.a. milieu) heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen van de huid enorm doen toenemen. Dit zorgt voor een gevoelige huid, dat wordt veroorzaakt door een verslechterde huidbarrièrefunctie. Denk hierbij aan allergieën en eczeem.

Dr. K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten.

Het assortiment van Dr. K bestaat uit een unieke mix van actieve producten, die een gevoelige huid helpt te voorkomen, effectief herstelt en voor een optimale huidgezondheid zorgt. De premium serums behandelen de belangrijkste huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, veroudering en een gevoelige huid (eczeem/rosacea).

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling met producten van DR. K? Klik dan HIER voor meer informatie!

Cellics

Cellics is een compact, gespecialiseerd merk in voedingssupplementen dat zich toewijdt aan het maken van producten voor anti-aging en celgezondheid. Het paradepaard is een anti-aging formule in poedervorm: de cell elixer, winnaar beauty product of the year 2018.

Wij vinden dat een mooie huid niet alleen door goede producten en behandelingen wordt bereikt, maar zeker ook door gezonde voeding aan gevuld met supplementen. Wanneer je behandelingen met Venus Swan en Icoone ondergaat is het een must! Een mooie en gezonde huid komt van twee kanten.

 

Wilt u meer weten over de producten van Cellics? Klik dan HIER!

Klik HIER om naar onze webshop te gaan!

 

 

OPI

Wij vinden Opi werelds beste hand- en voetverzorgingsmerk. De nagellakken hebben een intense kleur, prachtige glans en de kleuren blijven langdurig zitten.

Er verschijnt meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. Kom langs in onze salon om de laatste nieuwe kleuren te bewonderen.

Footlogix

Footlogix® geeft professionelen de mogelijkheid om pedicures naar een hoger niveau te tillen. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen, sterk geconcentreerd en economisch in gebruik.

De Footlogix® producten voor thuis bieden snelle en efficiënte resultaten voor een aanhoudend thuisgebruik. Onze unieke formules zijn licht, sluiten de poriën niet af en laten geen vettige laag achter. Via de uitzonderlijke Dermal Infusion Technology® dringen actieve bestanddelen door de hoornlaag in alle lagen van de opperhuid en helpen deze zo weer gezond te maken.

Klik HIER voor de brochure van Footlogix®.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta is een van de grote namen in de modewereld. De mode-ontwerper heeft zich altijd gewijd aan het doel van het aankleden van vrouwelijkheid in creaties die gelijk zijn in schoonheid. Een van de belangrijkste kledingstukken voor de bekende ontwerper is de geur.

Oscar de la Renta-geuren zijn, net als de modecreaties van het huis, ontworpen om vrouwen al het vertrouwen te geven dat ze in zichzelf hebben door de essentie van haar vrouwelijkheid te onthullen. Voor Oscar is parfum een ​​integraal onderdeel van de persoon, het is de meest intieme manier om jezelf aan anderen en aan de wereld te onthullen.

Geen enkele parfum van Oscar de la Renta is als een ander en toch zijn ze allemaal verbonden door hun zeer bijzondere herkenningswaarde, een mix van bloemen, tijdloze luxe en vrouwelijke sensualiteit.

 

 

 

 

Salvatore Ferragamo

De legendarische schoenenontwerper maakte de sprong van van italiaanse thuisland naar Hollywood. Heel wat Hollywoodsterren en producties hebben van Salvatore Ferragamo’s talent geprofiteerd. Zijn nalatenschap wordt ook weerspiegeld in de geuren.

 

 

Infinity Sun

Infinity Sun komt uit Hollywood, Californië en heeft zich ontwikkeld tot ‘s werelds nummer één merk in Sunless Tanning. Bij Infinity Sun wordt de meest innovatieve technologie gecombineerd met topkwaliteit spray-tan vloeistoffen en huidverzorgingsproducten.

Wilt u meer weten over een spraytan? Klik dan HIER!