Maria Galland

Sinds Madame Galland, een Franse dame met een filosofie en een eigen visie op huidverzorging, meer dan 60 jaar geleden een revolutie teweegbracht in de wereld van de schoonheidsverzorging, bleef ze de ultieme ervaring in ultra-gepersonaliseerde huidverzorging verder definiëren. Maria Galland geloofde dat je eigen energie je mooi maakt: energie de beauté. Deze tijdloze schoonheid kan worden versterkt door huidverzorging die is afgestemd op de individuele behoeften van de huid. Daarnaast speelt volgens Maria Galland een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl een hele belangrijke rol.

Haar holistische methode, gebaseerd op energie, precisie en harmonie, is uniek, professioneel en wordt geperfectioneerd door geavanceerd onderzoek en ontwikkeling. Wereldwijd staat Maria Galland Paris synoniem voor hoogwaardige huidverzorging van topkwaliteit, met onmiddellijke en direct zichtbare resultaten.

Wij geloven dat een gezond uitziende, mooie huid het resultaat is van langdurige verzorging en respect. Al meer dan zestig jaar hebben we een grondige kennis van de opperhuid: die delen we met jou om tegemoet te komen aan de huidbehoeften van jouw klanten en hen te helpen op lange termijn in hun huid te investeren.

HydroPeptide

HydroPeptide® is sinds 2004, de marktleider in anti-aging huidverzorging en gebruikt de kracht van epigenetica en peptiden om zo met de cellen in de huid te communiceren. Dit leidt tot gezondere en jongere cellen.  Door deze communicatie zetten de peptiden je huid direct aan het werk voor de vermindering van lijntjes en rimpels.

Daarnaast bevat HydroPeptide® bijvoorbeeld ook anti-oxidanten en hyaluronzuur. Deze ingrediënten zijn toegevoegd om je huid te beschermen, te hydrateren en huidverjonging te realiseren.

Een HydroPeptide® behandeling is niet alleen erg ontspannend, maar laat vooral direct zichtbare resultaten zien. Na slechts één behandeling ziet uw huid er mooier, jeugdiger, egaler, frisser en gladder uit! Zonder gebruik te maken van apparatuur of injecties, met blijvende verbetering én resultaat!

Met de luxueuze huidverzorgingsproducten voor thuis en professionele behandelingen van HydroPeptide® genereren we een gegarandeerd wauw-effect voor je huid!

HydroPeptide Coupon Codes (25% Discount) - Jan 2021

 

Klik hier om naar onze webshop van HydroPeptide te gaan!

LET OP: Dit is een externe webshop! Hier kun je alleen de producten van HydroPeptide® bestellen.

 

 

Nimue

Ervaar direct resultaat

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingredienten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals. Ervaar zelf direct resultaat met Nimue en maak vandaag nog een afspraak!

 

 

 

PH Formula

PH Formula: Expert in dermatologische skin resurfacing

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid.

PHformula is gebaseerd op innovatieve wetenschappelijke technologieën. De producten en behandelingen helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen gericht op alle huidtypes. We worden elke dag weer geïnspireerd door de positieve effecten die onze producten en behandelingen hebben op de huid.

Wat zijn skin resurfacing behandelingen?
PHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilveren van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.

 

 

 

Manage Your Skin

Speciaal voor de mannenhuid!

De verzorging van de mannenhuid wordt vaak verwaarloosd, laat dat probleem maar over aan Manage Your Skin van Dr. Spiller! Ook mannen moeten hun lichaam en geest kunnen ontspannen tijdens de dagelijkse verzorging. Daarom biedt deze uitgebreide productlijn zachte en effectieve producten voor de persoonlijke verzorging. Manage Your Skin is de perfecte combinatie van ontspanning en verzorging. Kruiden en ultramoderne technologie zijn de hoekstenen van deze productlijn. Kwaliteit en gerichte effectiviteit staan hierbij op de voorgrond.

Manage Your Skin maakt gebruik van de gepatenteerde Glycamon®-compound vanwege zijn effectiviteit. Deze bestaat uit drie krachtige en plantaardige ingrediënten. De unieke samenstelling voorkomt een trekkerig gevoel en activeert de huid. Manage Your Skin is ook perfect om je lichaam op een ontspannen manier te verzorgen.

Je batterijen opladen: dat is wat mannen doen – zelfs als de brandstof volledig natuurlijk is. Er zijn drie unieke Pro-behandelingen die perfect aansluiten op het Manage Your Skin-programma. Elke behandeling is anders, maar biedt elk 5 stappen voor een unieke dynamiek die ervoor zorgt dat geest en lichaam weer op het goede spoor komen.

DR. K Dermal Health Care

Dr. K is een medisch-cosmeceutisch merk, dat als pionier in de wetenschap achter optimale gezondheid van de huid staat.

De intolerantie van de huid voor externe factoren (o.a. milieu) heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen van de huid enorm doen toenemen. Dit zorgt voor een gevoelige huid, dat wordt veroorzaakt door een verslechterde huidbarrièrefunctie. Denk hierbij aan allergieën en eczeem.

Dr. K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten.

Het assortiment van Dr. K bestaat uit een unieke mix van actieve producten, die een gevoelige huid helpt te voorkomen, effectief herstelt en voor een optimale huidgezondheid zorgt. De premium serums behandelen de belangrijkste huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, veroudering en een gevoelige huid (eczeem/rosacea).

 

Cellics

Cellics is een compact, gespecialiseerd merk in voedingssupplementen dat zich toewijdt aan het maken van producten voor anti-aging en celgezondheid. Het paradepaard is een anti-aging formule in poedervorm: Inspiration, winnaar beauty product of the year 2018.

Wij vinden dat een mooie huid niet alleen door goede producten en behandelingen wordt bereikt, maar zeker ook door gezonde voeding aan gevuld met supplementen. Wanneer je behandelingen met Venus Swan en Icoone ondergaat is het een must! Een mooie en gezonde huid komt van twee kanten.

 

Wilt u meer weten over de producten van Cellics?
Klik hier om naar onze webshop te gaan!

 

 

OPI

Wij vinden Opi werelds beste hand- en voetverzorgingsmerk.
OPI omarmt de kracht van kleur en laat zien dat kleur je gemoedstoestand kan veranderen en hoe je met kleur een verhaal kan vertellen.

OPI’s Nagellakken en verzorgingsproducten bieden voor ieder wat wils: on-trend, buitengewone samenstelling en kwaliteit & iconische namen! Elke treatment blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. Inmiddels heeft OPI meer dan 1000 kleuren gelanceerd en geen twee tinten zijn hetzelfde!

Ieder voor- en najaar komt OPI met 12 nieuwe kleuren, gebaseerd op de nieuwste trends in de mode. Daarnaast verschijnen er meerdere limited edition collecties per jaar; zoals een kerstcollectie en een speciale zomercollectie. Elke collectie heeft een duidelijke link met de beauty en fashion trends van dat moment met een inspirerende bestemming

Kom langs in onze salon om de laatste nieuwe kleuren te bewonderen..

Footlogix

Footlogix® geeft professionelen de mogelijkheid om pedicures naar een hoger niveau te tillen. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen, sterk geconcentreerd en economisch in gebruik.

De Footlogix® producten voor thuis bieden snelle en efficiënte resultaten voor een aanhoudend thuisgebruik. Onze unieke formules zijn licht, sluiten de poriën niet af en laten geen vettige laag achter. Via de uitzonderlijke Dermal Infusion Technology® dringen actieve bestanddelen door de hoornlaag in alle lagen van de opperhuid en helpen deze zo weer gezond te maken.

Klik hier voor de brochure van Footlogix®.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta is een van de grote namen in de modewereld. De mode-ontwerper heeft zich altijd gewijd aan het doel van het aankleden van vrouwelijkheid in creaties die gelijk zijn in schoonheid. Een van de belangrijkste kledingstukken voor de bekende ontwerper is de geur.

Oscar de la Renta-geuren zijn, net als de modecreaties van het huis, ontworpen om vrouwen al het vertrouwen te geven dat ze in zichzelf hebben door de essentie van haar vrouwelijkheid te onthullen. Voor Oscar is parfum een ​​integraal onderdeel van de persoon, het is de meest intieme manier om jezelf aan anderen en aan de wereld te onthullen.

Geen enkele parfum van Oscar de la Renta is als een ander en toch zijn ze allemaal verbonden door hun zeer bijzondere herkenningswaarde, een mix van bloemen, tijdloze luxe en vrouwelijke sensualiteit.

 

 

 

 

Salvatore Ferragamo

De legendarische schoenenontwerper maakte de sprong van van italiaanse thuisland naar Hollywood. Heel wat Hollywoodsterren en producties hebben van Salvatore Ferragamo’s talent geprofiteerd. Zijn nalatenschap wordt ook weerspiegeld in de geuren.

 

 

GLOW

Glow is een Belgisch merk welke gespecialiseert is in Tanning. Zij hebben verschillende producten ontwikkeld voor spraytans in de salon, maar ook zelfbruiners en toebehoren voor thuis gebruik.

Wilt u meer weten over een spraytan? Klik dan hier!