Icoone

Icoone biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. Door middel van de geïntegreerde Roboderm® technologie wordt elke milimeter van de huid gestimuleerd wat resulteert in cellulite reductie, huidverstrakking, vermindering van rimpels en fijne lijntjes en een verbeterde huidconditie.

Het benodigde aantal behandelingen varieert per individu en is afhankelijk van de huidconditie.
Na de eerste behandeling is er een direct resultaat zichtbaar.

 

Venus Swan

Dé huidverstevigingsbehandeling voor gezicht en lichaam, welke ook cellulite en rimpels kan verminderen. Een natuurlijke face en body lift zonder plastiche chirurgie!

  • huidverstrakking
  • huidversteviging
  • rimpelreductie
  • cellulitereductie
  • verminderen van striae
  • omtrekvermindering betere lichaamscontouren

We adviseren gemiddeld een kuur van 8 behandelingen en daarna een losse onderhoudsbehandeling om de 3 maanden.

 

Cryolipolyse

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. Door het vet te bevriezen kristalliseren de vetcellen, waardoor het lichaam de cellen afbreekt. De vetcellen verdwijnen en kunnen niet meer terug komen waardoor het resultaat optimaal zal zijn.

Dankzij de Body-wizard Duo cryolipolyse techniek vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn, ook niet meer groeien. Deze komen ook niet meer terug.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body Wizard een vetreductie van 20% en is men gemiddeld na 3 behandelingen tevreden met het resultaat.

 

Silky Oaks

Silky Oaks heeft een pakking op basis van klei, waarmee je makkelijk centimeters kan verliezen zonder af te vallen. De klei zorgt ervoor dat afvalstoffen uit het lichaam worden onttrokken en worden afgevoerd. Na 3 behandelingen ben je zo goed als alle afvalstoffen kwijt en voel je je energieker. Het lichaam is ontgift. Deze behandeling werd vroeger medisch toegepast bij nier- en leverpatiënten, om de afvalstoffen te verwerken, zodat het lichaam wat ontzien werd.

Afvalstoffen worden in vetweefsel opgeslagen, waardoor vet uitzet. Verwijder je de afvalstoffen, dan zal je ervaren dat je centimeters gaat verliezen, want het vet slinkt weer in. De eerste keer is dat minimaal 15 centimeter. Uit ervaring blijkt dat dit vaak nog meer is, namelijk zo’n 20 tot 25 centimeter. Uiteindelijk ben je na 3 behandelingen rond de 40 centimeter kwijt, zonder dat je een dieet moet volgen of intensief moet gaan sporten.

Uiteraard, wanneer je de kleipakking in combinatie doet met een dieet, zal je merken dat de huid meteen mooi verstrakt en kan het centimeterverlies nog groter zijn. Ga je eerst flink op dieet en ga je daarna pas aan de huidconditie werken, dan is het veel lastiger om een goed resultaat te krijgen.

Bij een kuur wordt aangeraden om minimaal een week en maximaal een maand tussen de behandelingen in te hebben. Het beste is om na 10 tot 14 dagen een nieuwe behandeling te doen.

Om het resultaat vast te kunnen houden raden we aan om elke 2 à 3 maanden een losse behandeling te boeken, zodat je het resultaat kan vasthouden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het eet- en leefpatroon. Iemand die medicijnen gebruikt, ongezond eet, rookt en veel last heeft van stress, krijgt meer afvalstoffen binnen dan iemand die gezond leeft. In dat geval is tijdig een onderhoudsbehandeling aan te bevelen.

De Silky Oaks klei wrap is ook ideaal na een zwangerschap, bij striae, littekens en huidverslapping.

Het is een natuurprodukt en er zijn geen parfums of andere werkstoffen aan toegevoegd.

Klik hier om de PDF te openen met meer informatie over Silky Oaks