In onze schoonheidssalon ligt het accent altijd op de persoonlijke aandacht die u graag wenst. Ons doel is om u weer energiek, ontspannen en vooral tevreden de deur uit te laten gaan. Daarnaast staan wij ook garant voor huidverbetering, zowel op gebied van gezichts- als lichaamsbehandelingen. U kunt een losse behandeling boeken, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om een arrangement samen te stellen. Op onze prijslijst ziet u al een aantal voorbeelden.

Wij werken met veel plezier met verschillende merken, klik hier om deze te bekijken. Deze merken bestaan uit producten die een hoge concentratie aan werkstoffen bevatten. Voor iedere huid, zowel een mannen- als vrouwenhuid, hebben we een behandeling op maat en wordt een perfect huidadvies gegeven. Bij Maria Galland en HydroPeptide behandelingen werken we onder andere met hele bijzondere massages en maskers, waardoor elke behandeling verrassend anders kan zijn. De behandelingen worden uiteraard aangepast aan de behoefte van de huid en de keuze van de behandeling gebeurt altijd in overleg. Bij huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken en rosacea gebruiken we de merken Nimue en PHformula.

Wij zijn aangesloten bij ANBOS en SKIN, dé Nederlandse brancheorganisaties voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.
Is een salon aangesloten bij ANBOS of SKIN, dan weet je zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor de lidmaatschap. Schoonheidsspecialisten houden zich hierdoor aan de richtlijnen voor Hygiëne, Arbeid en Milieu. Er is een goede klachtenafhandeling, een onafhankelijke klachtenfunctionaris en de salon is aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke verzorging.

Zorgverzekeraars weten dit ook. Daarom is een ANBOS en SKIN-registratie vaak een voorwaarde om in aanmerking te komen voor vergoedingen bij de zorgverzekeringen.