Voor huidverbetering gebruiken wij de producten van HydroPeptide, Nimue en PH Formula.

Hydropeptide:

In ons instituut werken wij met de unieke dermaceuticals en behandelconcepten van HydroPeptide. Dit Amerikaanse anti-aging merk is koploper in huidverzorging op basis van epigenetica en peptiden. We leggen je graag uit waarom HydroPeptide zo geweldig effectief is tegen rimpeltjes, pigmentvlekken en verslappingen.

HydroPeptide kijkt niet naar je chronologische leeftijd, maar naar de gezondheid van je huidcellen. Of preciezer: naar de markeringen rondom het DNA van je cellen. Dat noemen we epigenetica: die markeringen kunnen je genen aan of uit zetten. Staan ze ‘aan’, dan is de genexpressie van de cel gezond. Staan ze ‘uit’, dan is de genexpressie verstoord en dat leidt tot ziektes zoals diabetes of kanker én tot huidveroudering. Dat uitzetten kan bijvoorbeeld komen door de zon, milieuvervuiling of een ongezond dieet. Het mooie is nu: die markeringen kunnen wij ook zelf gebruiken om onze erfelijke aanleg te beïnvloeden. Het proces is namelijk omkeerbaar. En dat is wat HydroPeptide doet: de celgezondheid verbeteren door de cel-markeringen weer ‘aan’ te zetten.

 

Peptides: slimme boodschappers

Dat doet het onderzoeksteam van HydroPeptide door slimme ‘boodschappers’ in de producten te stoppen in de vorm van peptides.

Die boodschappers geven de cellen het signaal om zich gezond te gedragen. De cellen gaan bijvoorbeeld de collageenproductie en celvernieuwing aanzetten zodat de huid weer steviger wordt. Andersom krijgen de cellen het signaal om hyperpigmentatie
en overgevoeligheid juist uit te schakelen.

In de producten worden alleen veilige oligopeptiden gebruikt.
Dat zijn ketens van minder dan 8 aminozuren die heel goed in de diepere huidlagen kunnen komen.
Alleen zo kunnen ze de fibroblasten in de dermis de juiste signalen geven. Door deze bijzondere techniek wordt HydroPeptide een dermaceutical genoemd.
Dat is een unieke prestatie die slechts weinig cosmeticamerken kunnen evenaren.

 

Toonaangevend in peptidentechniek

De productontwikkelaars van HydroPeptide hebben veel verschillende peptides ontdekt, onderzocht, getest én gepatenteerd. Iedere peptide is uniek en heeft een eigen functie in de huid. Peptiden kunnen effectief met elkaar gecombineerd worden en met andere anti-aging ingrediënten, zoals Retinol, AHA’s of vitamine C. Het hoge percentage peptiden in HydroPeptide betekent een krachtig signaal. Door de peptiden regelmatig aan te brengen, worden deze signalen ook vaker verzonden. Bij gebruik ’s ochtends én ’s avonds wordt het resultaat steeds sterker.

HydroPeptide maakt van het huidverzorgingsritueel bovendien een feestje voor de zintuigen. De stijlvolle verpakkingen, de frisse geuren en de prettige textuur van de dermaceuticals zorgen voor een heerlijke beauty-ervaring.

 

 

 

Nimue: Ervaar direct resultaat

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingredienten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals. Ervaar zelf direct resultaat met Nimue en maak vandaag nog een afspraak!

 

PH Formula: Expert in dermatologische skin resurfacing

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid.

pHformula is gebaseerd op innovatieve wetenschappelijke technologieën. De producten en behandelingen helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen gericht op alle huidtypes. We worden elke dag weer geïnspireerd door de positieve effecten die onze producten en behandelingen hebben op de huid.

Wat zijn skin resurfacing behandelingen?

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilveren van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.