Voor huidverbetering gebruiken wij de producten van HydroPeptide, Nimue en PH Formula.

Hydropeptide:

HydroPeptide® is sinds 2004, de marktleider in anti-aging huidverzorging en gebruikt de kracht van epigenetica en peptiden om zo met de cellen in de huid te communiceren. Dit leidt tot gezondere en jongere cellen.  Door deze communicatie zetten de peptiden je huid direct aan het werk voor de vermindering van lijntjes en rimpels.

Daarnaast bevat HydroPeptide® bijvoorbeeld ook anti-oxidanten en hyaluronzuur.
Deze ingrediënten zijn toegevoegd om je huid te beschermen, te hydrateren en huidverjonging te realiseren.

Een HydroPeptide® behandeling is niet alleen erg ontspannend, maar laat vooral direct zichtbare resultaten zien.
Na slechts één behandeling ziet uw huid er mooier, jeugdiger, egaler, frisser en gladder uit! Zonder gebruik te maken van apparatuur of injecties, met blijvende verbetering én resultaat!

Met de luxueuze huidverzorgingsproducten voor thuis en professionele behandelingen van HydroPeptide® genereren we een gegarandeerd wauw-effect voor je huid!

 

Nimue: Ervaar direct resultaat

Het internationale merk Nimue Skin Technology past perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingredienten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

De behandelingen en producten van Nimue voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering, herstel, antioxidatie en zonbescherming. Het resultaat is een jonge, gezonde en stralende huid.

Het befaamde Nimue Triple Acid Complex vormt de basis van behandelingen, peelings en van bijna alle thuisproducten. Deze helende werking van de perfecte combinatie van zuren, vitamines, plantenextracten en andere natuurlijke bronnen bieden direct resultaat bij verschillende huidcondities, waarbij niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak wordt behandeld. Dit merk en de bijzondere filosofie gaat hiermee een stap verder in de huidverzorging en Nimue behoort dan ook tot de nieuwe generatie derma-cosmeceuticals. Ervaar zelf direct resultaat met Nimue en maak vandaag nog een afspraak!

 

PH Formula: Expert in dermatologische skin resurfacing

Onder begeleiding van wereldwijd erkende dermatologen en apothekers heeft pHformula een uniek skin resurfacing behandelsysteem ontwikkeld met daarin een dagelijks programma voor huidverbetering. Dit pakt huidproblemen aan en verbetert en onderhoudt een gezonde huid.

pHformula is gebaseerd op innovatieve wetenschappelijke technologieën. De producten en behandelingen helpen de huidspecialist om de gezondheid van de huid continu te waarborgen gericht op alle huidtypes. We worden elke dag weer geïnspireerd door de positieve effecten die onze producten en behandelingen hebben op de huid.

Wat zijn skin resurfacing behandelingen?

pHformula is de eerste pharma-cosmeceutical gericht op het vernieuwen van de huid in plaats van het peelen van de huid. Skin resurfacing behandelingen hebben grote voordelen in vergelijking tot traditionele peelings. Deze zorgen doorgaans enkel voor het afschilveren van de huid, terwijl een skin resurfacing behandeling de activiteit van de celdeling in balans brengt en herstelt. Dankzij een hoge dosering aan werkstoffen zal de huid zich van binnenuit verbeteren en worden huidproblemen gecorrigeerd. Het uiteindelijke resultaat van een skin resurfacing behandeling is na een maand zichtbaar.

Problemen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, acne of chronische roodheid kunnen snel en doeltreffend behandeld worden. De huid krijgt een gezonde uitstraling en is beter beschermd tegen toekomstige beschadigingen.