Voor iedere huid, zowel een mannen- als vrouwenhuid, hebben we een behandeling op maat en wordt een perfect huidadvies gegeven. Bij Maria Galland behandelingen werken we onder andere met hele bijzondere massages en maskers, waardoor elke behandeling verrassend anders kan zijn. De behandelingen worden uiteraard aangepast aan de behoefte van de huid en de keuze van de behandeling gebeurt altijd in overleg.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Klik hier voor onze contactgegevens.
Prijzen van de betreffende behandelingen vindt u hier.

OVERZICHT GEZICHTSBEHANDELINGEN

Basis Gezichtsbehandeling
Duo Gezichtsbehandeling
Acne Behandeling (kort en lang)
Maria Galland: Soin Complex Modelant
Maria Galland: Hydra’Global
Maria Galland: Activ’Age
Maria Galland: Lift Expert
Maria Galland: Révélation Lumière De Jeunesse
Maria Galland: Soin Masque Modelant Yeux

Basis Gezichtsbehandeling

Dit is de complete behandeling waarbij het gezicht en decolleté worden behandeld met producten die worden afgestemd op het huidtype.

De behandeling bestaat uit:
– reinigen van de huid
– scrubben
– verwijderen van onzuiverheden
– epileren
– massage
– masker
– dag- of nachtverzorging
– lichte make-up indien gewenst

Duo Gezichtsbehandeling

Voor deze behandeling ben je met z’n tweeën. Gedurende de tijd dat het product inwerkt bij de één, wordt de ander behandeld. Je ligt hierbij ook gezellig samen in één ruimte.
De behandeling is nagenoeg hetzelfde als de basis gezichtsbehandeling.

Acne behandeling (kort en lang) 

Deze behandeling is bedoeld voor mensen die een korte behandeling willen. Of voor mensen waarbij de huid grondig moet worden gereinigd als gevolg van acne. Uiteraard worden de producten aangepast op het huidtype. De aanduiding “kort en lang” is afhankelijk van de tijd die er nodig is, 45 minuten of een uur. Kijk onder acne voor meer informatie.

De behandeling bestaat uit:
– reinigen van het gelaat
– scrubben
– verwijderen van onzuiverheden
– masker
– afsluiting met dag- of nachtcrème.

Soin Complex Modelant 

Deze behandeling is het paradepaardje van Maria Galland. Het is door vele merken gekopieerd maar nooit geëvenaard. Deze klassieker onder de behandelingen is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid (deze kan tevens worden gebruikt voor de gevoelige huid). Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, vòòrdat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Hydra’Global

Om optimale hydratatie te bereiken, combineert deze behandeling manuele massage technieken met de werkzaamheid van intensief hydraterende werkstoffen in het peel-off masker.
De afwisselende massage technieken en de salon exclusieve producten zorgen voor een optimale absorptie van de effectieve werkstoffen. Voor een intensief gehydrateerde huid in 90 minuten.

Activ’Age 

De Activ’Age behandeling is speciaal ontwikkeld om de behoeften van de rijpe huid te vervullen. Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door de combinatie van hoogstaande professionele producten en 100% manuele massage technieken voor een zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Lift Expert

De Lift Expert behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult. De 100% manuele liftende massage, speciaal ontworpen voor lifting, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddellijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de cel activiteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest van de klant te resetten.

Lumin’Eclat

De behandeling Lumin’Eclat versterkt de vermoeide huid onmiddellijk en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden geminimaliseerd, de huid oogt zijdezacht en voelt glad aan. Een kick van frisheid laat vermoeide ogen weer schitteren met een prachtige glans. Speciale massagebewegingen geven een energie boost en brengen de huid weer in balans.

Soin Masque Modelant Yeux 

De behandeling Soin Masque Modelant Yeux zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.
Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.