Wat is collageen?

Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een gezonde, soepele, stevige en jeugdige huid. Naarmate we ouder worden maakt je lichaam steeds minder collageen aan. Dit proces begint al rond je 25-30e levensjaar. Tegen de tijd dat je 40 bent is er al 30% minder collageen in je huid aanwezig. Met huidveroudering als gevolg: zichtbare huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels.

Externe factoren zoals roken, luchtvervuiling, UV-straling, stress, ongezonde voeding en slecht slapen versnellen dit proces.

Wat zijn collageen draden en wat is de werking?

De collageen draden zijn gemaakt op basis van collageen en stamcellen. Door deze draden op een rimpel te plaatsen, stimuleren we daar de aanmaak van collageen. Het resultaat: vervaagd rimpels en lijntjes, een liftend effect, meer volume in de huid, verhoogde elasticiteit en een verbeterde hydratatie.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt die fijne lijntjes en rimpels heeft. Het beste resultaat bereik je in een kuur van 3 behandelingen. Je start met 3 tot 6 behandelingen om de 14 dagen en na 3 maanden onderga je weer een behandeling als onderhoud.

Er wordt geen gebruik gemaakt van naalden en de behandeling is volledig pijnloos.

Nazorg

  • Raak uw gezicht zo min mogelijk aan de eerste 24 uur.
  • De eerste 24 uur geen sauna, niet zwemmen, geen make-up, niet zweten, geen zonlicht, niet reinigen en geen huidverzorgingsproducten aanbrengen.
  • Geen retinol producten gebruiken.