Zowel voor ontspanning als huid/contourverbetering bieden wij lichaamsbehandelingen aan. Voor de ontspanning kunt u denken aan een (hotstone)massage, lichaamsscrub of pakking. Bij huid/contourverbetering moet u denken aan de Venus Swan, Icoone , Cryolipolyse en de pakking van Silky Oaks.

Wanneer kies je nu voor welke behandeling?
De Silky Oaks pakking gebruiken we voor centimeter vermindering. Deze pakking werkt ontgiftend. Daarnaast adviseren wij deze pakking ook wanneer je meer dan 5 kilo wil afvallen. De pakking zorgt ervoor dat de huid compact blijft. Val je namelijk eerst veel af, zonder iets aan je huid te doen, dan zal je merken dat je los vel overhoudt. Door één keer per maand, of bij elke 5 kilo die je verliest een pakking te doen zorg je er voor dat je huid mooi aaneengesloten blijft.

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. Door het vet te bevriezen kristalliseren de vetcellen, waardoor het lichaam de cellen afbreekt. De vetcellen verdwijnen en kunnen niet meer terug komen waardoor het resultaat optimaal zal zijn.

De Icoone behandeling is een mechanische bindweefsel massage. Niet allen mooi bij cellulite en huidverslappingen, maar ook bij spierklachten, lymfeproblemen en littekens. De behandeling wordt als zeer prettig ervaren. Alleen bij cellulite kan het in het begin wat gevoeliger zijn. Zodra het weefsel losser wordt is de behandeling bijzonder aangenaam.

Venus Swan behandelingen zijn behandelingen voor de lange termijn. Je zorgt er namelijk voor dat je meer fibroblasten aanmaakt. Dit zijn fabriekjes die collageen en elastine produceren. Belangrijk voor de stevigheid van de huid. Daarnaast is het mogelijk om aan vetverbranding te werken en verse striae te verminderen.

Met de Venus Swan  en de Icoone focus je je op een deel van het lichaam, bij de Silky Oaks pak je het hele lichaam tegelijk aan. Vaak maken we combinaties tussen deze behandelingen. Wil jij graag aan je lichaam werken, maak dan een afspraak voor een intake en wij bekijken wat het beste bij jou wensen past.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Prijzen van de betreffende behandelingen vindt u hier.