<Terug naar Schoonheidsinstituut

Lichaamsbehandelingen

Voor iedere huid, zowel een mannen- als vrouwenhuid, hebben we een behandeling op maat en wordt een perfect huidadvies gegeven. Bij Maria Galland behandelingen werken we onder andere met hele bijzondere massages en maskers, waardoor elke behandeling verrassend anders kan zijn. De behandelingen worden uiteraard aangepast aan de behoefte van de huid en de keuze van de behandeling gebeurt altijd in overleg.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op,
klik hier voor onze contactgegevens.
Prijzen van de betreffende behandelingen vindt u hier!


OVERZICHT LICHAAMSBEHANDELINGEN
(klik op de betreffende behandeling voor meer informatie):

- Massages
- Silky Oaks
- Venus Swan
(nieuw)


MASSAGES

Bij Silence bent u ook voor massages aan het juiste adres.
Wij bieden vormen aan zoals ontspannings massage, Cellulite massage en Hotstone massage van de rug,nek & schouder of van het gehele lichaam.


Wilt u graag meer informatie, of weet u niet welke massage voor u geschikt is? Neem dan contact met ons op en laat ons u adviseren!


SILKY OAKS  


Silky Oaks heeft een pakking op basis van klei, waarmee je makkelijk centimeters kan verliezen zonder af te vallen. De klei zorgt ervoor dat afvalstoffen uit het lichaam worden onttrokken en worden afgevoerd. Na 3 behandelingen ben je zo goed als alle afvalstoffen kwijt en voel je je energieker. Het lichaam is ontgift. Deze behandeling werd vroeger medisch toegepast bij nier- en leverpatiënten, om de afvalstoffen te verwerken, zodat het lichaam wat ontzien werd.

Afvalstoffen worden in vetweefsel opgeslagen, waardoor vet uitzet. Verwijder je de afvalstoffen, dan zal je ervaren dat je centimeters gaat verliezen, want het vet slinkt weer in. De eerste keer is dat minimaal 15 centimeter. Uit ervaring blijkt dat dit vaak nog meer is, namelijk zo’n 20 tot 25 centimeter. Uiteindelijk ben je na 3 behandelingen rond de 40 centimeter kwijt, zonder dat je een dieet moet volgen of intensief moet gaan sporten.

Uiteraard ,wanneer je de kleipakking in combinatie doet met een dieet, zal je merken dat de huid meteen mooi verstrakt en kan het centimeterverlies nog groter zijn. Ga je eerst flink op dieet en ga je daarna pas aan de huidconditie werken, dan is het veel lastiger om een goed resultaat te krijgen.

Bij een kuur wordt aangeraden om minimaal een week en maximaal een maand tussen de behandelingen in te hebben. Het beste is om na 10 tot 14 dagen een nieuwe behandeling te doen.

Om het resultaat vast te kunnen houden raden we aan om elke 2 à 3 maanden een losse behandeling te boeken, zodat je het resultaat kan vasthouden. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het eet- en leefpatroon. Iemand die medicijnen gebruikt, ongezond eet, rookt en veel last heeft van stress, krijgt meer afvalstoffen binnen dan iemand die gezond leeft. In dat geval is tijdig een onderhoudsbehandeling aan te bevelen.

De silky Oaks klei wrap is ook ideaal na een zwangerschap, bij striae, littekens en huidverslapping.

Het is een natuurprodukt en er zijn geen parfums of andere werkstoffen aan toegevoegd. 

Klik hier om de PDF te openen met meer informatie over Silky oaksVENUS SWAN

 

Dé huidverstevigingsbehandeling voor gezicht en lichaam, welke ook cellulite en rimpels kan verminderen. Een natuurlijke face en body lift zonder plastiche chirurgie!

  • huidverstrakking
  • huidversteviging
  • rimpelreductie
  • cellulitereductie
  • verminderen van striae
  • omtrekvermindering betere lichaamscontouren

We adviseren gemiddeld een kuur van 8 behandelingen en daarna een losse onderhoudsbehandeling om de 3 maanden.Klik hier voor meer informatie over Venus Swan!