<Terug naar Schoonheidsinstituut

LavieSage

De liefde voor de huid moet natuurlijk van 2 kanten komen.

LavieSage legt de nadruk op healthy aging, schoonheid, gezondheid en balans van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit vernieuwd door bouwstoffen uit gezonde voeding en weerspiegelt het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

Orale produkten die de collageen aanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen.

De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Uiteraard verdient de buitenzijde ook een uitstekende verzorging. Ook dáárvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

LavieSage biedt supplementen voor huid verbetering en voor huidproblemen. Daarnaast zult u ook merken dat andere lichamelijke  klachten  verminderen,zoals : darmklachten, pijnlijke gewrichten en vermoeidheid.

Voor meer informatie en een persoonlijk advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken.

Ongeveer één keer per 3 á 4 maanden plannen we een scandag, waarbij een doorsnede foto van de huid wordt gemaakt. Daarbij wordt duidelijk dat de conditie van de huid bij gebruik van de voedingssupplementen zichtbaar verbetert.

De produkten van LavieSage:

BoostLift.jpgSkinBalance.jpgDetox_Mask.jpgXtraCD3.jpg

HUIDBESCHERMING:

*SkinProtect, huidbescherming tegen zonlicht met natuurlijke antioxidanten en ondersteuning van de stofwisseling

*SkinBalance, balanceert de natuurlijke huidvettenbalans, vermindert de droge huid en beschermt tegen zonlicht. Daarnaast bevordert het de bloedcirculatie van het hele lichaam.HUIDVERBETERING:

*SkinBase, basisondersteuning voor stevig bindweefsel, verbetert de kwaliteit van de darmwand en zorgt voor stevige botten en pezen.

*SkinSupport, alles in één: beschermt, onderhoudt  en verbeterd de huid.  Anti-verouderingsformule voor huid, haren en nagels en is geschikt voor ieder huidtype.

*Skollagen, collageenonderhoud bij fijne en diepe rimpels en biedt ondersteuning voor een gezonde en stevige huid.

*SkinBoost & Lift, healthy-aging complex voor de mooiste huid, werkt op alle huidlagen. Is de perfecte ondersteuning bij huidherstellende behandelingen en is het meest complete produkt bij huidverbetering.

*SkinHydraCera, vochtregulerend bij droge,vochtarme en gevoelige huid. Bindt water in de huid voor meer volume en een jongere look. Ook ideaal voor ondersteuning bij eczeemhuid.HUIDPROBLEMEN:

*SkinClear, zuivert de huid van binnenuit, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en reduceert ongewenste beharing.

*SkinDetox & Mask, reiniging voor lichaam en huid, bevorderd de darmwerking en goede flora op de huid. Perfecte detox van het lichaam. Optimale aanvulling van tientallen mineralen. Zowel voor in- als uitwendig gebruik.

*SkinDefence, verhoogt de weerstand van de huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Voorkomt overmatige roodheid van de huid. Ideaal in combinatie met SkinSecure.

*SkinSecure, houdt de bloedvaten soepel en schoon, verlaagd de ontstekingsgevoeligheid. Voor een verantwoord cholesterolgehalte. Ideaal in combinatie met SkinDefence.


GEZONDHEID:

XtraC & D3, voor extra vitamine C, vitamine D3 en natuurlijke bron van calcium, als optimale ondersteuning voor gezonde botten. Ondersteund het herstellend vermogen van de huid, ondersteunt het immuunsysteem, vooral in de winter.

VitaSkin-C,  ondersteund het herstellend vermogen van de huid, versterkt het immuunsysteem, ideaal voor rokers.