<Terug naar Schoonheidsinstituut

Infinity Sun

Infinity Sun staat voor:

• Een mooie, stralende goudbruine teint
• Uitsluitend puur natuurlijke ingrediënten                                     
• Huidverzorging & Anti-aging behandelingsformules
• Houdt het langst
• Het natuurlijkste sunless tanning resultaat

Infinity Sun is ‘s werelds enige lijn die gebaseerd is op een eigen unieke technologie. Met de computer gestuurde apparaten leveren wij een topkwaliteit en de modernste techniek op het gebied van sunless tanning! Infinity Sun biedt 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen aan.

Hieronder vindt u meer informatie over Infinity Sun!
Heeft u nog vragen? Neem dan gerust met ons contact op, klik hier voor onze contactinformatie.

           

Infinity Anti-aging Bronzer Tanning Solution
Anti-aging Brons Tanningvloeistof

Dit volledig natuurlijke, anti-aging sunless tanning product, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten, geeft de huid een stralende, natuurlijk ogende goudbruine teint. Doordat dit product een cosmetische bronzer bevat, gemaakt van walnootextract, is er direct resultaat zichtbaar. De teint ontwikkelt zich volledig in 12 uur.

Infinity Normalize Elixer
Aloë mix behandeling (optioneel)

Een verfijnde combinatie van exotische aloëplanten, die helpen om poreuze plekken op het lichaam te hydrateren. Dit product zorgt ervoor dat het sunless tanning product gelijkmatig door de huid kan dringen, met als resultaat een langdurige en egale teint. Deze voorbehandeling wordt aangebracht op droge plekken, zoals handen, scheenbeen of ellebogen.

Infinity Anti-aging Elixer
Anti-aging elixir (optioneel)

Een verjongende behandeling voor de huid, gemaakt van exotische plantenextracten, antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten om de natuurlijke glans van de huid te voorschijn te brengen. Deze behandeling is ideaal voor gebruik na de sunless tanning, maar kan ook gebruikt worden voor de verzorging van de droge huid en de huid met verminderd collageen.

 Voorbereiden en onderhouden.

Voor en optimale Infinity Sun Ervaring, dient u onderstaande aanbevelingen op te volgen. Zo geniet u het langst van uw Infinity Sun teint

Voorbereiden

Onderhouden

Met de unieke nabehandelingen van Infinity Sun, kunt u genieten van langdurige resultaten.

glowonthego.jpg

Infinity Sun Glow on the Go
Anti-aging sunless tanning

Infinity Sun™ Glow on the Go is een volledig natuurlijk, anti-aging sunless tanning product uit een spuitbusje. Dit product bevat uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, geen schadelijke drijfgassen en geen alcohol. Infinity Sun Glow on the Go wordt aangedreven door lucht, waardoor het zowel voor de huid als voor het milieu veilig is. Verrijkt met essentiële oliën, antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten, zorgt dit product voor een zachte, soepele en stralende huid. Bruin met een iets roze ondertoon waardoor een natuurlijk bruine kleur ontstaat, zodat u er uitziet alsof u zich net in het zonnetje heeft gekoesterd. Geschikt voor alle huidsoorten.

Infinity Exfoliant

Prep gel

exfoliating.jpg

Deze zachte, huidvernieuwende formule polijst en behandelt de huid met het natuurlijke, schuurmiddelvrije ananas fruitenzym. Door het verwijderen van dode huidcellen aan het eind van hun levenscyclus, maakt onze prep gel de oppervlakte van de huid zacht en blijven alleen jonge gezonde huidcellen over, met als resultaat een vlekkeloos en langdurig houdend sunless teint.

hydrating.jpg

Infinity Extend with Shimmer
Hydratering met glansproduct

Een super-hydraterende lotion met antioxidanten, puur plantaardige ingrediënten, het omega-3 vetzuur DHA en mica deeltjes, met een vleugje ‘glans’. Dit product is ontwikkeld om de huid voelbaar en zichtbaar zijdezacht te houden, een stralende glans te geven en verlengt de sunless teint met 2 tot 3 dagen.