<Terug naar Schoonheidsinstituut

Huidtherapie


Voor de huid therapeutische behandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. De huidtherapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

U kunt bij hen terecht voor definitief ontharen door middel van de Elos methode. Één van de nieuwste technieken op het gebied van ontharen, waardoor elke kleur en dikte van haar behandeld kan worden. Maar ook voor litteken-, pigment- en couperose behandelingen bent u bij hen op het juiste adres.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op,
klik hier voor onze contactgegevens.


Wij werken samen met huidtherapeut Anne Kropman, zij stelt zich graag even aan u voor:

Hallo, ik ben huidtherapeut Anne Kropman. Bij Silence Totaal Cosmetique in Reusel kunt u bij mij terecht voor het behandelen van overbeharing, pigmentvlekken, couperose, kalknagels, rimpels, acne of acne littekens.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van uw dermatoloog of behandelend arts heeft u in de meeste gevallen niet nodig!

U bent bij mij in goede handen want ik ben een afgestudeerd medisch specialist, lid van de branchevereniging en kwaliteitsgeregistreerd.

Graag nodig ik u uit voor een gratis consult bij Silence Totaal Cosmetique.

Vriendelijk groet,

Anne Kropman Cosmetique Totale
Huidtherapeut lid NVH
AGB Code 90-042163
Kwaliteit paramedisch: 59913460988

Hieronder kunt u verder lezen over de mogelijkheden en worden de behandelingen verder uitgelegd.

Brochure Huidvernieuwing
Brochure Huidverjonging
Brochure Huidverstrakking
Brochure Ontharen